CrossFit PT

Vi i trenerteamet er klare for å gi deg et individuel oppfølging med CrossFit PT. Kvalitet, kompetanse og utvikling er nye vi setter i førersetet, og noe du vil merke hvis du velger CrossFit PT. Vi driver en Personlig Trener service for alle som ønsker individuel trening og oppfølging. Så om du er medlem av Grenland CrossFit eller ikke, så er vi her for deg!!

Vil du ha et individuelt CrossFit PT forløp sender du mail til post@grenlandcrossfit.no, med informasjon omkring hva du ønsker og hva du kunne tenke deg, og ikke minst hvem trener du kunne tenke jeg å jobbe med. Vi er her for deg fra første burpee, frem til dine mål er nådd!

Ønsker du kompetanse er du kommet til rett sted. Alle trenere hos oss er velutdannet fysiske trenere, brenner for faget og ikke minst elsker å hjelpe andre mennesker mot en bedre livsstil og bedre form.

Vi møter deg der hvor du er. Ofte er utgangspunktet en vondt rygg eller kne, kostholdsutfordringer og mangel på kunnskap om riktig trening og teknikk. Vi har livsstilspakker, hvor vi tilbyr fysikalsk behandling, kostholdsveiledning og CrossFit PT.

Vi ser frem til å hjelpe deg til nye høyder!!

Designed and developed by Aplia

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.