Trenere

Niklas Tangen Bergseth

Fysioterapeut, Kostholdsveileder, CrossFit level 1 trainer og IKSA level 2 trainer.

Niklas er daglig leder og affiliate owner av Grenland CrossFit. Niklas tok sitt CrossFit level 1 trener kurs i stavanger i oktober 2013. Fra tidligere er Niklas utdannet fysioterapeut fra University College Nordjylland, Kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole, samtidig som han er en av få i Norge med level 2 utdannelse i kettlebell trening gjennom verdens største kettlebells forbund International Union of Kettlebell Lifting (IUKL/IKSA).

Gjennom sin brede kunnskap og erfaring, samt bakgrunn fra toppidretten er han klar til å gi deg den beste treningen du noen gang har utført. Han gleder seg til å løfte deg som menneske, mosjonist og utøver til et helt nytt nivå.

Anders Rene Jensen

Fysioterapeut og CrossFit trener

Anders jobber som CF-trener og CF-PT her hos Grenland CrossFit, dette er en mann som er utdannet fysioterapeut og har en stor lidenskap for CrossFit som han gleder seg til å dele med CrossFittere her i Grenland. Han er en mann med mye kunnskap og kvalitet.

Dette sier Anders om seg selv:

Hele mitt liv har vært en stor treningsøkt. I en alder av 12 år startet jeg å bokse i bokseklubben Vitus i Horsens, Danmark. Jeg bokset her frem til 2009, og forlot klubben med et dansk elitemesterskap i mellomvekt i 2008. I 2009 startet jeg på fysioterapeututdannelsen i Esbjerg, hvor jeg ble ferdig utdannet i 2012. De to siste årene jeg var i Esbjerg var jeg sjefstrener i CrossFit Esbjerg.

I det daglige er jeg fysioterapeut ved Sykehuset Telemark i Notodden.

Det som jeg elsker ved CrossFit er at alt er målbart og resultater kommer nesten fra uke til uke. CrossFit er så alsidig, og det er alltid noen man kan forbedre.

Stay strong!!

Rune Volshøj

Bachelor i friluftsliv og idrett, CrossFit level 1 trainer, CrossFit gymnastic trainer course.

Rune jobber som CF-trener og CF-PT her hos Grenland CrossFit. Han er en kar med mye lidenskap for fysisk trening og CrossFit. Rune er en energisk type, en fantastisk trener og du ser at det renner CrossFit i årene hans.

Dette sier Rune om han selv:

Jeg er eldste mann i trenerteamet, men yngst i sinnet. Jeg har jobbet innenfor treningsverden i over 10 år, som trener og som PT. Jeg stiftet bekjentskap til CrossFit i 2011, og heretter trent det siden. Jeg bygget og startet egen utendørs CrossFit box i Bø i 2012, da savnet til CrossFit ble for stort. Jeg er snart ferdig med min bachelor i friluftsliv og idrett i Bø, og drømmer og har planer om master med spesialisering i idrettspsykologi/coaching. Min styrke ligger innenfor de gymnastiske øvelser i CrossFit.

Lykke er ikke mange penger i lommen, men å ha hjulpet andre til en bedre livsstil. " Keep smiling and never give up"

Andreas Bjugn:

Bachelor i idrettsvitenskap og CrossFit- trener.
Jeg har alltid vært interessert i idrett og har tidligere drevet med fotball, kampsport og generell fysisk trening. I 2010 ble jeg introdusert for bob-sporten og har siden det vært en del av det norske landslaget. Det var etter dette det ble større fokus på styrke- og sprinttrening. I 2012 var jeg litt innom Rugby League hvor jeg spilte en landslagskamp.
Interessen for CrossFit startet i 2012 og har siden dette eskalert. Jeg er veldig opptatt av riktig bevegelse og mobilitetstrening. Mine styrker som trener ligger mest innen styrke, kraft og mobilitet.

Renate Loraas:

Renate Loraas, 29 år og engasjert nordlending. Spilte håndball i 10 år før jeg startet med styrkeløft. Konkurrerte i 4 år før jeg fikk øynene opp for Crossfit. Har konkurrert de siste 2 årene (Battle of london og Fit as Fuck) og har deltatt på NM i vektløfting og strongwoman i 2011/2012.
Jeg elsker variasjonen og utfordringen innen Crossfit!
Er utdannet Fengselsbetjent og politi.
Kurs: idrettsledelse og coaching på NIH i 2010, personlig trener ved AFPT i 2006, trener 1 kurs i styrkeløft, diverse kurs i (roing, kettlebell, sykkel og styrke)

Vi er her for deg!!!!

Designed and developed by Aplia

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.